DAKDEKKERSWERKZAAMHEDEN
als het echt waterdicht moet zijn

Waterdicht inwerken Montage Consoles Zonnepanelen

Op zoek naar de meest betrouwbare en bewezen montage console voor PV-panelen dan is de Solarfix Low de enige juiste keuze. Dit verankeringspunt voor Zonnepanelen is al sinds 2010 gelanceerd op de markt, is op vele projecten en locaties in Nederland gemonteerd en bewezen een betrouwbare keuze te zijn. Na installatie daarvan volgt de waterdichte afwerking. En daar komt een specialist voor kom kijken. Voor alle typen dakbedekking leveren wij een goede expert die garant staat voor een waterdichte afwerking van de montage consoles voor de PV-panelen. Wel zo’n veilig en zorgeloos idee.

Download

WATERDICHTHEID GEGARANDEERD
De Solarfix Low is volledig type dakbedekking onafhankelijk. Voor alle typen dakbedekking is de Solarfix Low perfect waterdicht in te werken. In geval van PVC daken is er een PVC cover beschikbaar. De aluminium Solarfix Low montage console is probleemloos waterdicht te integreren op een EPDM- of Bitumen dakbedekking. Maar ook voor meer exotische dakbedekkingen biedt Eyecatcher een waterdichte oplossing.

Waterdichtheid van de Solarfix Low is getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland conform de Europese Norm EN-1253. Hierbij is de Solarfix Low voor alle typen dakbedekking positief beoordeeld en gecertificeerd.

DAKBEDEKKING VERNIEUWEN OF OVERLAGEN
Voordat Zonnepanelen op het dak worden geplaatst is het belangrijk om de resterende levensduur van de dakbedekking vast te stellen. Het is slim om dan te bepalen of de dakbedekking het beste is afgestemd op de levensduur van de Zonnepanelen. Het loont om te beslissen om de dakbedekking te vervangen of te overlagen.

Wilt u uw platte dak vakkundig en duurzaam laten renoveren? Kies dan voor een erkend dakspecialist via het landelijke netwerk van Eyecatcher Solar Support. Afhankelijk van de situatie en de conditie van uw dak, schakelen wij een van onze specialisten in voor een deskundige inventarisatie. Aan de hand daarvan ontwikkelen wij in overleg met u een plan van aanpak voor de renovatie van het dak. U hebt daarbij de zekerheid dat al het demontage- en renovatiewerk in één betrouwbare en deskundige hand blijft. Een dak moet boven alles waterdicht zijn en veilig voor haar gebruikers. Ook voor de tijdelijke en permanente Valbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres !

KABELDOORVOEREN
Waar ook het dakpakket voor geopend en doorbroken moet worden, zijn Kabeldoorvoeren. Deze doorvoeren worden gebruikt om de elektrische leidingen van de Zonnepanelen het gebouw in te voeren.

-leveren Kabeldoorvoeren;
-plaatsing van de Kabeldoorvoeren door het dakpakket;
-waterdicht inwerken van de Kabeldoorvoeren.

Ook met deze extra service garandeerd Eyecatcher Solar Support een compleet voorbereid en afgewerkt project.