INSTALLATIEWERKZAAMHEDEN
expertise van alle typen daken

Vakwerk op hoog niveau

Op zoek naar nette en deskundige montage van Solarfix consoles voor PV-panelen op platte en licht hellende daken? Dan bent u bij Eyecatcher Solar Support aan het juiste adres. Met zeer veel jaren ervaring vanuit het installeren van ankerpunten voor onze divisie van Valbeveiliging, wordt de opgedane kennis en kunde nu ook ingezet voor de plaatsting van Solarfix montage consoles voor zonnepanelen.

Het pakket aan mogelijkheden bestaat uit de volgende disciplines :

-Maatvoeren van de posities van de Solarfix montage consoles;
-Mechanisch fixeren van de Solarfix aan de dakconstructie;
-Waterdicht inwerken van de Solarfix;
-Leveren en plaatsing van Kabeldoorvoeren.

dan is de Solarfix Low de enige juiste keuze. Dit verankeringspunt voor Zonnepanelen is al sinds 2010 gelanceerd op de markt, is op vele projecten en locaties in Nederland gemonteerd en bewezen een betrouwbare keuze te zijn. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts om u verder te helpen!

Download

MECHANISCH VERANKEREN VAN ZONNEPANELEN
Zonnepanelen monteren op lichte dakconstructies, grote hoogte of schuine daken met dakbedekking of in gebieden met hoge windbelasting? Dan is de Solarfix Low als montage console voor PV-panelen de beste en juiste keuze. Het Solarfix Low ballastvrije montagesysteem veranker je rechtstreeks aan de dakconstructie. Hierdoor is het mogelijk om geen ballast te gebruiken, of te kiezen voor een hybride systeem bestaande uit deel gefixeerde panelen en deels geballaste panelen.

Ontbreekt de expertise of kunde om in de dakbedekking en de dakconstructie gaten te boren en verankeringen te plaatsen, dan biedt Eyecatcher Solar Support de uitkomst. Door onze installateurs worden de Solarfix montage consoles bevestigd op daken met een hout- of staalplaatconstructie door middel van speciale dakschroeven of een tuimelanker. Voor betonnen dakconstructies worden betonankers gebruikt. De lengte van de schroeven of ankers kan worden afgestemd op de dikte van het isolatiemateriaal. De posities worden afgestemd op het opgegeven legplan.

KABELDOORVOEREN
Waar ook het dakpakket voor geopend en doorbroken moet worden, zijn Kabeldoorvoeren. Deze doorvoeren worden gebruikt om de elektrische leidingen van de Zonnepanelen het gebouw in te voeren.

-leveren Kabeldoorvoeren;
-plaatsing van de Kabeldoorvoeren door het dakpakket;
-waterdicht inwerken van de Kabeldoorvoeren.

Ook met deze extra service garandeerd Eyecatcher Solar Support een compleet voorbereid en afgewerkt project.