• nl +31(0)172-575570

  • Candelastraat 2, 2441 LR Nieuwveen The Netherlands

Menu Close

“Doorlopend veilig werkzaamheden uitvoeren langs PV-systemen.”

Ontdek het Solarfix Lijnsysteem; een uiterst doordacht montage console die een optimale balans heeft tussen product en haar uit te voeren disciplines.

De Solarfix Low is enerzijds drager van zon PV onderconstructie frames op platte en licht hellende daken, anderzijds een ankerpunt voor het valbeveiliging systeem. Beide disciplines gecombineerd in één product. Volledig door DEKRA getest en gecertificeerd. Alle zuivere trek- en afschuif waarden zijn in een matrix vastgelegd. Mede door deze data is een constructief correct PV plan te maken voor hybride en niet geballaste systemen.

Voor hybride en niet geballaste PV systemen dus de perfecte oplossing. Makkelijk te monteren middels diverse principes en tevens waterdicht in te werken op- en aan alle waterkerende lagen (dakbedekking, sandwich panelen, e.d.).

Mocht er naast het PV systeem op hetzelfde dakvlak ook valbeveiliging benodigd zijn, dan biedt het Solarfix Low de unieke mogelijkheid om direct gekoppeld te worden aan het FIX lijnsysteem. Dit systeem wordt middels een adapter bovenop de Solarfix Low bevetsigd. De gebruiker kan ononderbroken doorlopen en de (inspectie) werkzaamheden veilig uitvoeren.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy