DUTCH DESIGN & DUTCH QUALITY
Valbeveiliging van Nederlandse bodem

Compleet en uniek programma

Eyecatcher is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen, alsook persoonlijke beschermingsmiddelen, tegen zeer scherpe prijzen door heel Nederland en daarbuiten. Onze deskundige specialisten bekijken elke situatie oplossingsgericht, waarbij de veiligheid nooit uit het oog verloren raakt.

Alle producten op het gebied van valbeveiliging zijn door Eyecatcher in huis ontwikkeld met als kenmerk Dutch Design & Dutch Quality. De innovatieve en gepatenteerde ontwerpen zijn gefocused op kwaliteit, veiligheid, eenvoud in gebruik en installatiegemak. Het complete leveringsprogramma op het gebied van valbeveiliging, waar dakveiligheid onderdeel van uit maakt, bestaat uit :

Permanente ankerpunten
Lijnsystemen
Mobiele ankerpunten
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Advies voor het veilig werken op hoogte

Al deze kwalitatief hoogwaardige valbeveiligingssystemen voldoen aan de Europese Normen en zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door keurende instanties. Daarmee ben je verzekert van veilige producten. Ons deskundig advies over het gebruik of de toepassing van valbeveiliging maakt het verhaal compleet. Veilig op ’t werk, en weer veilig thuis.

Download

ANKERPUNT ZONDER BEVESTIGING IN DE DAKCONSTRUCTIE
Een zeer snel te plaatsen ankerpunt nodig op een aantal posities op het dak, om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren ?? Het positioneringspunt de Restrictfix wordt bovenop de dakbedekking geplaatst, waarbij het niet noodzakelijk is om deze aan de dakconstructie te bevestigen. De Restrictfix bitumen is samengesteld uit een speciaal materiaal met een zeer hoge mate van verkleving en elasticiteit, een technologie die gepatenteerd is.Daarnaast is er een PVC en EPDM uitvoering beschikbaar. Dit positioneringsanker laat zich eenvoudig en zeer snel monteren. De betrouwbaarheid van de Restrictfix is beproefd en in orde bevonden voor zowel lage als hoge temperaturen. Tijdens een val absorbeerd het speciale materiaal de schok. De witte steenslag zorgt voor enerzijds een duidelijke zichtbaarheid en anderzijds voor een verkoeling van de onderliggende samenstelling.

VOORDELEN
▪ Plaatsing bovenop de dakbedekking.
▪ Duidelijk zichtbaar door witte rozet.
▪ Zeer snel te monteren.
▪ Duidelijk ankerpunt door signaalgele kleur.
▪ Toepasbaar i.c.m. een tijdelijke horizontale lijn.
▪ Ook inzetbaar als gebiedsbegrenzer.
▪ Volledig waterdicht.
▪ Geen koudebrug werking.
▪ Gecertificeerd door SATRA Technology Centre
▪ EN-795 A getest en goedgekeurd.
▪ Geschikt voor een (1) persoon.

TECHNISCHE INFORMATIE
▪Diameter 50 cm.
▪Horizontale trekkracht 1.800 kg.
▪Montagetijd ca 5 minuten.
▪Materialen RVS.
▪Duidelijk zichtbaar Aanhaakoog.

Wilt u meer informatie over dit product, neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag verder.