PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN
eenvoudig te bestellen

Webshop Valbeveiliging

Voor diverse werkgebieden en –situaties heeft Eyecatcher complete sets geselecteerd van persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat je direct veilig aan het werk kunt. Uiteraard zijn de diverse sets uit te breiden met :

Harnasgordels
Positioneringslijnen
Vallijnen
Valstopblokken
Vallijnen Materiaal en Gereedschap

Mocht er op de werkplek geen gecertificeerd ankerpunt aanwezig zijn om aan te bevestigen, dan heeft Eyecatcher als valbeveiliging een compleet assortiment aan ankerpunten :

Permanente Ankerpunten
Mobiele Ankerpunten

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM’s, Ankerpunten of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home.

Download

EENVOUDIG TE BESTELLEN
Op onze webshop ValbeveiligingKopen.nl zijn overzichtelijk per categorie alle artikelen weergegeven. Per product is een duidelijke omschrijving en elke PBM wordt voorzien van een Green Safety Tag. Deze toont de datum tot de eerst volgende keuring. Ook deze keuringen verzorgen wij met onze eigen Keurmeesters die kennis hebben van alle merken PBM.

VRAAG HET AAN ONZE EXPERTS
Er zijn zeer veel typen PBM te koop en door de bomen is het bos niet meer te zien. Welk type Harnasgordel, Vallijn of Vallijn moet je nu aanschaffen ? Belangrijk is het afstemmen van de keuze op het type werkzaamheden en/of de werklocatie. Zo wordt de juiste beslissing genomen voor de inzet van de levensreddende PBM’s.

Uw eigen keuze spiegelen met een expert of geen idee wat de juiste keuzes zijn, vraag het aan onze experts, zij zijn er om te adviseren. Keuze gemaakt, bestel dan eenvoudig vanaf de werkplek via de webshop.