VEILIGE DAKTOEGANG
start vanaf grondniveau

Trappentorens

Lang niet elk gebouw heeft een toegang tot het dak van binnen uit. Dat betekent dat er vanaf de buitenzijde een oplossing gezocht moet worden. Hier bieden Trappentorens een uitkomst als veilige toegang naar het hoger gelegen dakvlak. Op zoek naar trappentorens? Dan bent u bij Eyecatcher Solar Support aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk diverse trappentorens, zodat u gemakkelijk uw steiger op hoogte kunt betreden. Het is daarom van groot belang dat u van tevoren weet hoe hoog uw steiger is, zodat u op zoek kunt gaan naar de beste trappentoren. Deze trappentorens zijn dus onmisbaar tijdens uw werkzaamheden op hoogte. Het huren van een trappentoren zorgt voor het veilig werken op hoogte. De veilige trapsteigers zijn ideaal tijdens evenementen of op locaties waar werkzaamheden plaatsvinden waar men veel op en neer moet in het steiger. Vanzelfsprekend voldoet al het materieel aan de strengste normen, van bouwbesluit tot evenementenveiligheid. Je kunt zowel een parallel trappentoren huren als een zizag trappentoren. Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Download

Kooiladders

Daar waar Trappentorens een ingezet worden voor een tijdelijke toegang tot het dakvlak, zijn Kooiladders er voor de permanente toegang. In de project fase wordt gebruik gemaakt van tijdelijke voorzieningen. Maar daarna is er de beheer fase en moet het dak bereikbaar zijn voor onderhoud, reparaties, inspecties en andere werkzaamheden. Het aanbieden van een Kooiladders naar de opdrachtgever maakt dat de PV-panelen ook op een later moment goed en veilig toegankelijk zijn.

Eyecatcher Solar Support installeert de Kooiladder aan het begin van het project of aan het einde, afhankelijk van de wens. Ook de veiligheid op het dakvlak verzorgen wij compleet middels Tijdelijke Dakrandbeveiliging of Permanente Valbveiliging. Medewerkers voorzien van Persoonlijke Beschermingsmiddelen als harnasgordels, vallijnen en valstopblokken? Natuurlijk regelen wij dat ook of kunt u dit direct bestellen op onze webshop ValbeveiligingKopen. Ook voor jaarlijkse keuringen en inspecties kunt u bij ons terecht. Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder.